10 låtar eg vil høyre på i høst

Sommaren er på hell, og det er snart tid for å pakke seg inn i skjerf og varmare kle. Eg elskar akkurat det med å bu i Norge, at vi har 4 markante årstider, alle med sin sjarm og glede. Ein av dei fine tinga med høsten for min del er at eg finn ein ro til å leite etter ny og gammal musikk. Musikk er for så vidt alltid ein stor del av meg, ingenting er bedre enn å oppdage den gode låta, og i høstmørket er det ekstra deilig. Enten om det er å gå ein tur med headset på eller sitte i sofaen med eit glas rødvin og lytte til musikk. Noken kveldar gjer vi det, skrur av tv-skjermen og kun høyrer på musikk og pratar. Det er kanskje dei aller finaste stundene vi har!

Desse 10 låtene diggar eg akkurat no: 

  • Arif- Hvem er Hun
  • Miley Cyrus- Slide Away
  • Lana Del Rey- Doin´ Time
  • Lars Vaular, Røyksopp- To Minutter
  • Miley Cyrus- You´re Gonna Make Me Lonesome When You Go
  • Cam- Diane
  • Henry Green- Electric Feel
  • Jørgen Sandvik- Midnight Special
  • Taylor Swift- Lover
  • Molly Sandén- Det bäste kanske inte hänt än (heile plata)

Kom gjerne med låttips til meg óg. Det er alltid kjærkomment i denna gården!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.