2018 starta ikkje så bra!

Godt nyttår alle sammen. Her i gården har ikkje det nye året starta heilt optimalt, til tross for ein veldig fin nyttårsfeiring på Geilo i lag med familie og gode venner.

Eg er sengeliggande- og eg kan faktisk ikke hugse sist eg var det. Sånn skikkelig sengeliggande der eg berre søve, hosta og tørka snørr på puta. Ikkje ein spesiell festlig start på 2018, men eg har riktig nok tid til det før ting brakar laus om ei vekes tid. Da MÅ eg vere frisk. Til veka er det nemlig lansering på Hver Gang Vi Møtes, og allerede neste lørdag er første program på skjermen. Det kribla i magen, har sjelden vore så spent.

No skal eg bruke dei neste dagane på å bli frisk, og så håpar eg at det nye året kan komme skikkelig i gang. Eg er iallfall veldig motivert og gledar meg til tiden framover. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.