Reklame

For ein dag det var i går. Full av følelsa, full av glede. Har fått så mange hyggelige tilbakemeldinga på Strangers, og det er altså så hyggelig. Tusen takk for at di teke dikka tid å skrive fine kommentara, det betyr masse.

Var ganske sliten i går kveld, og ikkje mindre sliten da eg sto opp klokka 8 i dag tidlig for å snakke om låta mi på Nitimen på NRK P1. Strangers gjekk forresten inn på 21.plass på Spotify i dag, og det er eg så happy med. GØY!

I kveld skal vi samlast ein vennegjeng, ete ribbe og spele poker. Gleda meg veldig til ein avslappa og kjekk kveld med fine folk.

Da eg var på P4 i går hadde eg med meg Steffen Starheim som går i 1.klasse på Media & Kommunikasjon i Sogndal. Han vil bli fotograf, og er allerede godt på veg. Takk for fine bilder, Steffen! 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.