Don´t Worry- no er vi gang!

Blåmandag. Skikkelig punga. Eg trengte denne dagen til å lade batteria, for helga har vore full av spenning rundt premieren på Hver Gang Vi Møtes. Men for ei fin helg det har vore, og eg er så letta og glad for at programmet endelig er i gang. Vi feira med Alex Sushi og champagne i lag med Tale og Jens. Reaksjonane på sendingen har vore så fine- takk for alle tilbakemeldingar. Og ikkje minst, programmet blei sett av over 600 000, noke som er heilt kanon. Beste resultatet for Hver Gang Vi Møtes på mange år. GØY!

Det var ekstremt morro å covre Madcon sin “Don´t worry”, men det skal óg vere sagt at eg var grisenervøs. I tillegg var eg sist ut til å opptre denne første kvelden… Nervene kom seg heldigvis betraktelig utover veka vi var på gården. Høyr låta her

No kan eg senke skuldrane, og fokusere litt på andre ting, blant anna Dailystory og ny musikk. Det er spennande tider i vente.

Har forresten fått ein del spørsmål om kor denne svarte blazeren er fra. Den kjøpte eg på salg i Los Angeles for eit år sidan, er fra eit merke som heiter Misha.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.