God etermiddag fra påskefjellet.

Det er lenge sidan eg har oppdatert dikka no, men eg har ikkje gitt meg altså. Berre ein liten pause (som kanskje har vart litt for lenge).

Sidan sist har eg blitt 29 år, hipphurra! Eg hadde bursdag for to dagar sidan, og feira den her på hytta i Sogndal. Ein fantastisk fin dag der eg blei vekkskjemt etter notar. E jo ikkje minst glad i bursdag, eg.

Ke anna har skjedd? Jo, eg har fått “kort” hår igjen. Vekk med 225 fester med laushår. Det føles godt, sjølv om det lange håret var fantastisk fint- berre sabla mykje jobb og tungt. Planen var fra starten av å ha det i ein kort periode.

Snakkast snart.

Tone

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.