No ligg rett ut på sofaen i morgenkåpa med ansiktsmaske og håret nyvaska, tulla inn i ein turban. Eg er den einaste som er våken i huset, ganske så stille og deilig. Om ikkje så lenge vender eg snuten mot location igjen, og faktisk så er dette siste innspelingsdag på ei lita stund. I morgo reiser eg nemlig heim til Norge for å gjere to konsertar i Sande i Sunnfjord. Blir ganske merkelig å plutselig vere heime til høst og det “vanlige” livet, for så og sette seg på flyet til Gran Canaria allerede på søndag.

Blir godt å få ei natt i si eiga seng heime da- og få skifta ut litt småtteri i kofferten… eg har jo pakka alt for lite til dette lange oppholdet!

Uansett. I dag blir ein kjekk dag på sett med fleire ulike ting eg skal gjere. Eg elskar desse varierte dagane der eg blir kasta ut i det eine og det andre. Eg er glad for at eg enda har mange veker igjen i Las Palmas! I love my job!

Fann dette fine beltet på salg i Las Palmas! 

Håpar høsten er fin heime i Norge. Skal jo bli godt å puste inn litt frisk, norsk luft i noken dagar, sjølv om eg egentlig er klar for 30 grader ei stund til.

Tone

14 thoughts on “Eg kjem heim!”

  1. Hei! Takk for flott konsert i helgen på Sande 🙂 Kan jeg spørre hvor du har kjøpt det fine paljettskjørtet du hadde på under konserten?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.