Eg kjem til å savne han!

 No sitter eg nydusja og klar for å bli henta og transportert til villaen der vi skal ha første innspelingsdag av Love Island. Eg er veldig spent på å møte deltakarane, spent på deiras reaksjonar og ikkje minst mine eigne. Dette blir min første dag på jobb som programledar! Og slik blir dei neste 6 vekene, for ei reise dette blir! 

Ellers så kosar vi oss i Las Palmas. Eg begynnar å bli kjent i området der eg bur, og eg likar det bedre og bedre. Markus reiser heim på søndag, noke eg gruar meg til. Prøver å nyte kvart sekund av tiden vi har i lag her.

I går var vi på ein veldig hyggelig restaurant som heite Manso som ligg på ein takterrasse i gamlebyen her vi bur. Deilig mat og fantastisk atmosfære. Eg ser at noken har lagt igjen GranCa-tips i kommentarfeltet- tusen takk, eg tek i mot så mange tips som mulig 🙂  

Da er bilen min utanfor! Ønsker alle ein strålande dag.

Tone

6 thoughts on “Eg kjem til å savne han!”

  1. Hei
    Så bra du koser deg på Gran Can. Nyt dagene og ukene i ett fantastisk klima. Vil bare anbefale deg ett bra spisested i argeneguin. Los Canarios. Ligger overfor det grønne kjøpesenteret. Utrolig bra mat der. Vi må alltid en tur dit når vi er der nede. Fint ta med barn dit også.
    Lykke til med jobbing og kose deg masse

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.