Det er mykje som skjer for tiden, og eg er supergira. Skulle ønske at alt var klart i morgon, men eg må smøre meg med litt tolmodighet. Eg får stadig spørsmål fra folk om ke eg drive med om dagen, og eg er så glad for å kunne sei at eg brukar det meste av energien min på musikk.

 

Eg jobbar i studio, skriv låtar og spelar inn demoar. I tillegg er det mykje spennande som skjer på heimebane. Det skal eg komme tilbake til. Og så har eg noken andre prosjekt som óg gledar meg stort. Nei da, her er det ikkje kjedelig om dagen.

Eg er jo ei slik ei som får masse energi av å ha masse å gjere og får vanvittig med krefter av å legge planar. Eg trenger det i livet mitt!

Det nærmar seg helg igjen, og vi skal berre kose oss og slappe av før Markus og meg stikker ein snartur til Holland på søndag. Holland… Hmm… Ke skal vi der? Skal fortelle meir snart 😉

3 thoughts on “Eg skal fortelle meir…”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.