Eg vil holde meg varm!

Annonse

Denne våren er ikkje heilt til å stole på, viser det seg. Fra 20 grader og ned til vintertemperatur igjen. Ganske frustrarande, men vi nordmenn skal vel vere vant til slikt? Eg venner meg aldri til det egentlig… Eg vil ha sol og varme, ikkje vind og kulde.

Da er det fint å ha ein boblejakke på lur. Slik som desse fra Colmar. Lett dun som passar perfekt no, men óg utover sommaren. Denne med hette er så fin, og er i butikk no i tre ulike fargar. Kvit, beige og orange. Eg klarar ikkje heilt å velge ein favoritt, for eg syns alle er så fine. Den kvite er lekker og klassisk, den beige passar til det meste, mens den orange er så fresh… Kem syns du er finast?  

Neste veke køyrer eg konkurranse på Instagram der du kan vinne ein jakke fra Colmar! Stay tuned.

1 thought on “Eg vil holde meg varm!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.