Ei hyggelig helsing i førjulstida

Annonse

Så var det den tiden av året igjen, den tiden som har for få timar i døgnet og det er tusen ting som skal fiksast. Og ikkje minst samvittighet, spesielt etter at eg blei mor. Det var greit å vere ung, da fiksa mamma alt. No er det eg som er mor og skal fikse rubbel og bit- og det er ikkje reint lite før jul…

Samvittigheten blir bedre når eg klara å planlegge og vere ute i god tid (noke eg ikkje er spesielt kjent for). I år igjen er eg tidlig ute med julekorta som eg har laga enkelt på Fotoknudsen.no. I fjor hadde eg dei klare allerede i november, men blei dei sendt ut da? Nei da, eg sendte dei vel med siste postbud før julafta. Men dei kom ut, og eg veit sjølv kor kjekt det er med ei julehelsing i posten. Kanskje spesielt sidan ein ikkje får så mykje “hyggelig” post lenger, det meste blir sendt på mail eller Facebook. Derfor syns eg det er ekstra stas rundt juletider, at postkassen inneheld litt anna enn kostbare regningar.

Også samlar eg på julekorta eg får. Kor kjekt er det ikkje å sjå kor store barna har blitt sidan i fjor? Det blir eit aldri så liten album ut av desse fine korta.

Fotoknudsen.no får du no 25% rabatt på alle julekort og julegaver fram til 13/12 med rabattkoden: TONEJUL

Å lage julekort er kjempeenkelt, den største jobben ligg nok i å velge ut bilder fra albumet ditt på dataen eller telefonen. Så er det berre til å laste det opp på Fotoknudsen sine sider, for så og dra det over på valgt kort og design. Personleg er eg veldig glad i svart/kvitt-bilder på julekort, men det heng nok saman med at eg har valgt bilder fra sol og sommar. I svart/kvitt blir det meid ein gong litt meir “julete”.

Teksten blir hos meg alltid ein kort julehelsing, eg føler at det er nok, med mindre ein vil skrive ein personlig julehelsing for hånd- det er jo sjølvsagt enda hyggeligare! Så mykje ekstra tid har eg rett og slett ikkje, så eg er happy med ein helsing på nynorsk. Familien i Sogndal blir glad når dei ser at eg held på morsmålet 😉

 

3 thoughts on “Ei hyggelig helsing i førjulstida”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.