Ei sjuk kjerring og eit kjerringråd

Dei siste dagane har vore ganske så blytunge, må sei. Eg har vore sjuk, men selvfølgelig ikkje tid til å vere det. Markus har vore vekkreist på jobb og eg har hatt meir eller mindre eineansvar for vetlemor. Du veit når alt er tungt; å lage ei brødskive, sette seg inn i bilen, gå fra bilen inn i barnehagen, pusse tennene hennar osv. Det einaste ein egentlig vil er å ligge i fosterstilling i senga og bli tatt vare på. Den tanken har eg pent kunne legge fra meg.

 

I helga hadde eg tre spelejobbar i trivselsfylket. Veldig, veldig gøy, men eg skulle ønske at formen min var bedre. Eg gav sjølvsagt alt eg hadde og litt til, så tross ein skrantande tilstand, så gjekk jobbane bra. Satte inn det ekstra giret eg ikkje visste at eg hadde. Uante krefter.

Eg er så heldig å ha ei fetter som er lege. Eg ringte han noke dagar før eg skulle til Førde, og verdens snillaste som han er ringte han videre til ein spesialist i stemmebånd på Riksen. Eg blei satt på ein skikkelig hestekur. Eg tok óg akupunktur, noke eg har god erfaring med fra før. Måtte jo gjere ALT eg kunne for å bli piggast mulig. Det hjalp på stemmebanda, men bihulene var og er f*****.

Eg fekk óg eit kjerringråd som egentlig alle kan ta med seg inn i ein kraftig influensa: ein stor bolle med kokande vatn og ein del posar med Kamillete (eg tok 4), eit handkle over hovudet- ansiktet ned mot bollen og inhaler dampen. Ganske sterkt, ganske så varmt, men det opnar opp systemet! Vær så god!

Så no er eg på dag 7 av dette herket av ein tilstand. Men i dag tidlig bestemte eg for å stå opp med sterkt mot, sminke meg og jobbe. Berre det å få på seg litt mascara hjalp ein smule. Eg veit at det er mange som sliter med influensa om dagen, og eg føler meg kvar og ein. Eg veit, vi skal uansett ikkje klage. Berre litt… Det må vere lov 😉

Ha ein fin torsdagskveld.

6 thoughts on “Ei sjuk kjerring og eit kjerringråd”

  1. Masse god bedring fine deg 💖 Hvor er forresten college genseren du har under den brune jakka fra? På første bilde. Er på leit etter slike gensere. Håper du føler deg bedre straks! 🙏🏼

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.