Det er ettermiddag, og akkurat no kjenner eg at at det hadde vore godt med ein cowboy-strekk. Det kjemme riktig nok ikkje til å skje, for her i huset senka ikkje roen seg før om noken timar enda. Middagen skal på bordet, klesvask skal hengast opp og jente 5 år skal ivaretas.

 

Det er kos da, men ettermiddagane går som regel veldig i eitt. Kveldane er derfor “hellig tid” etter at ein får barn. Med beina på bordet, krokete holdning og eit eller anna uviktig på tv.

Dagen her starta tidlig i dag. Markus og meg trenar kvar tirsdag og torsdag hos Annema kl 07:30. Såpass tidlig at vi må ha med Billie sidan barnehagen ikkje har opna når vi reiser heimefra. Det er faktisk ei veldig hyggelig stund, og Billie syns det er stas å vere med. Ho et frokosten sin der på ein liten step-kasse, og etterpå leikar ho på eiga treningsmatte eller med stor ball. Også får ho Capri-sonne av Annema.  Det er alltid ein vinnar.

Treningen er altså i gang etter sommaren, og det er digg! Det er jo berre til å hive seg i det sjølv om dørstokkmila er sjukt tung etter fleire veker med treningsfri. Eg føler faktisk allerede at eg er godt inni i det, berre etter to veker. Er ikkje så fryktelig mykje som skal til gitt. Det hjelper sjølvsagt å vere to, da får ein dratt kvarandre opp og ut. Markus og meg har i tillegg eit saftig konkurranseinstinkt -så her trenast det så sveitten spruta.

Billie blei så levert i bananhagen, og eg tok meg ein rolig dusj før eg satte meg i Minien inn til byen. Der fiksa eg antrekk til i morgon, for da skal Markus og meg på premieren av “Once Upon a Time in Hollywood”. Det er ikkje veldig ofte eg takkar ja til slikt lenger, men akkurat den filmen har eg gleda meg sjukt til å sjå! Leonardo DiCaprio- YES. Brad Pitt- YES. Margot Robbie- YES. Quentin Tarantino- YES! MÅ jo bli kanonbra!!

Så var det tid for studio. I dag har vi klipt vokal som eg sang inn på tirsdag. Det er ein ganske så gøy prosess -og innimellom noke ein kan bli litt svimmel av da ein “høyre seg blind”. Det neste vi skal gjere på denne låta er å legge stemmer. Dette syns eg alltid er veldig morro. Da får låta gjerne det uttrykke og oppbygning den så langt har mangla. Veldig, veldig spent på resultatet, og håpar den blir så fin som eg drømmer om at den skal bli.

No må eg forlate tastaturet og tilbake til grytene. Ha ein strålande torsdagskveld 🙂 Snart helg igjen altså. Steike, dagane går i rasande fart…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.