Da vi satte oss i båten i går kjente eg at den gode følelsen seig innover meg. Endelig er tiden inne for å “flytte” ut på Gåsøya. Vi er så heldige å ha ein plass i Oslofjorden som er heilt magisk, så vakkert og stille. Med vi så meina eg egentlig familien til Markus, men det blir jo litt mitt óg på sett og vis. Iallfall står vi fritt til å vere her så mykje vi vil.

Akkurat no er vi aleine på øya, berre Billie, Markus og meg. Vi har akkurat ete småmat; skagensalat fra Fjellberg, knaskepølse, oliven og druer… og ein øl til mor og far i solsteiken. Billie springe rundt i badedrakten sin og er så fornøgd som ein 3 åring kan vere. Det er eit deilig syn.

Dagane her er i utgangspunktet late, sjølv om eg har med meg “kontoret” ut hit. Beste kontoret ein kan ha da- uten tvil.

Hadde mitt første bad i sjøen i dagtidlig, min favorittmåte å våkne på og få vekk det trøtte trynet. Det var kaldt, men SÅ deilig!

I kveld står spareribs på menyen, men det blir etter at Billie har lagt seg i det nye smurfedynetrekket sitt, som ho er sånn passe happy og gira for. Små barn, ekstremt store gleda.

Sommaren altså. In my heart.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.