Dagane flyr her på Gran Canaria, og eg trives kjempegodt- både med jobben og plassen eg bur på! Eg var ganske spent på om eg ville syns at tiden kom til å gå sakte her, 7 veker er jo ganske lenge, men det er faktisk stikk motsatt. Akkurat no er det dette som er heime, eg begynna å bli lommekjent i området eg bur i og stortrives. Mangla berre kjæresten min, men han kjemme heldigvis på ein snarvisitt på lørdag!! Gleda meg ekstremt til å sjå han att.

No har eg to fridagar fra jobb, før det braka laus igjen på søndag. Det blir godt med eit par dagar der eg berre kan henge og kose meg med Billie, mamma, AG, Henrikke- og snart Markus.

Ønsker alle ei fin helg! 🙂


12 thoughts on “Feels like home!”

  1. Skikkelig kjempe koselig å kult innlegg synes jeg jeg hilsen Kristian Magnus tone mor e ski a ki a mi a di a hi 👍😎🌌🐱🐈🐩♥️

  2. Eg kan vedda ganske mykje på at Markus saknar dei to flotte jentene sine MINST lika mykje som de saknar han. Du er ein kjempeflink programleiar, sjølvom me ser deg litt lite.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.