Ferie? Det klarar eg aldri heilt…

Sjølv om eg er heime i Norge no er det meir fristande å legge ut bilder fra Spania, lettkledd i varmen. Høsten er fin den altså, men eg må sei at eg savna 30 grader og steikande sol. Men det er jammen mykje hygge med høst óg. På sett og vis er det godt å pakke seg inn i tjukke gensarar, store skjerf og huer.

 

Fra ei relativt hektisk forrige veke med Vero Moda-lansering, er denne veka komfortabel og digg. Eit par møter her og der, men virkelig slik at eg kan senke skuldrane etter ei travel tid. Egentlig hadde eg planlagt at denne veka skulle vere litt ferie for meg, men det klarar eg aldri. Er vel alltid litt på jobb, sånn er det berre. Eg er i planleggingsfasen av forskjellig ting, og det meste handlar om musikk. Tiden framover skal bli veldig spennande, og eg gledar meg masse til alt som skal skje!

I dag har eg sosa rundt i byen, gjort litt ærend, hatt eit møte og avslutta med 90 minuttar massasje på DaiKai- virkelig ein plass å oppleve og fantastisk god knaing. Kroppen min fortjente litt pleie etter ein periode med hardkøyr. Det merkast både her og der…   

No er det familiebursdag her i gården! Snakkast snart 🙂

4 thoughts on “Ferie? Det klarar eg aldri heilt…”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.