Annonse

Kor hyggelig er det ikkje å sjå tilbake på fine ferieminner? Det er viktig å ta vare på dei, ein forbinder jo gjerne ferie med noke veldig hyggelig. Før var det meir naturlig å lage fotoalbum fordi eg framkalla bildene – no blir dei ofte liggande på dataen eller på ein minnedisk som ein sjeldent ser på.

Heilt sidan Billie kom til verden har eg vore relativt flink. Ein gang i året lagar eg fotobok som eg gir til besteforeldrene til jul, og det er i følge dei den finaste gaven dei kan få. I år har eg steppa opp enda eit hakk og laga fotobok fra sommarferien vår som vi tilbrakte i Spania, Dyreparken i Kristiansand, Bømlo, Sogndal og Gåsøya. Ein ting er at det er minner for meg, men enda viktigare er minnene som eg vil at Billie skal ta med seg videre.

På Fotoknudsen.no er det kjempelett å lage fotobok, og for meg er det alfa omega – ellers blir det ikkje til at eg gjer det. Eg samla først alle bildene eg vil ha med i ei mappe på skrivebordet, deretter lasta eg mappa til minnebanken som er bildelagringstjenesten til Fotoknudsen.no (der ligg dei heilt trygt og gratis lagra). Så var det berre til å plotte inn bildene der eg ville ha dei i fotoboka. Ein kan óg gjere dette enkelt på mobilen med Fotoknudsen sin produktapp.

Akkurat no får du 40% rabatt på fotobok fra fotoknudsen viss du bruka rabattkoden: TONEBOK

Rabattkoden er gyldig til og med 29. august.

Lag di eiga fotobok her. Det kan du gjer enkelt både på mobil og data.

Eg brukar å sette av god tid når eg lagar fotobok. Eg kosar meg med dette på kveldstid når Billie har lagt seg og det er fred og ro i heimen. Eg plukkar ut dei finaste og mest stemningsfulle bildene og er nøyen med korleis eg plasserar dei i fotoboka. Det er og veldig hyggelig å legge til tekst under bildene.

Billie elskar å sjå i desse bøkene, fra da ho blei fødd, fra den første bursdagen sin, da ho lærte og gå etc. Gode minner som eg er glad for at eg har samla i bøker kvart einaste år

3 thoughts on “Ferieminner!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.