Reklame

I dag er det akkurat ei veke til det braka laus med direktesendt finaleshow fra Gran Canaria og Love Island, og eg kjenner at spenningen stig rundt akkurat det. For meg blir det ein heilt ny opplevelse, og da bør ting gå på skinner. Planen er jo at det skal gjere det, men det er vel nettopp det som er spenningen med live-tv, at ein aldri heilt kan vite. 

Eg har riktig nok gjort mange live-show i mitt liv, men da med sang som eg føler meg veldig komfortabel med. Programledarrollen føles fortsatt fersk og nervepirrande. Ei veke att, og eg skal suge til meg kvar einaste dag og opplevelse. Om ei veke er det tilbake til kvardagen, noke eg óg gledar meg vanvittig til. Kvardagen og familielivet er jo det beste som finns!  

I går var Irene sin siste dag her nede, og da måtte vi selvfølgelig avslutte med fletting. Denne fiskebein-varianten blei heilt rå! You kick ass, girl!

AG og Henrikke er tilbake, og eg gledar meg vilt til siste innspurt med dei to tøttene. For eit team eg er så heldig å ha. Håret er nyvaska, ansiktet rensa, leggane silkeglatte- eg er klar for ein ny dag på jobb!

Happy Thursday!

10 thoughts on “Fersk og nervepirrande!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.