Eg ringer som regel Markus etter å ha levert i barnehagen på morgonen, egentlig berre for å sei ordentlig god morgen. Begge (eller iallfall eg) er alt for trøtte i trynet og praten i det han går ut døra, så da helde det i massevis med eit ha det-kyss. I dag var beskjeden min til han; eg føler at eg er født på ny! Med sola i ansiktet kjente eg meg opplagt og oppriktig gira for ein ellers normal onsdag. Kroppen (og til dels sinnet) har vore i dvale så alt for lenge, så denne vitamininnsprøytningen av sol var etterlengta og særdeles nødvendig! 

Eg har køyrt mi andre treningsøkt for veka, og det føles godt. Trening + sol, drømmeoppskrift. Eg har berre lyst å snakke om været eg no. Eg er altså i fyr og flamme for denne våren!

Møtte min gode venn Aleksander With i går da eg hos frisøren, og jammen hadde han ikkje med seg kameraet sitt. Vi tok 10 minutt i bakgården og knipsa litt bilder. Det er alltid kjekt, og han er så flink!

Håpar du kosar deg i vårsola.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.