Fra glitter til slagstøvlar

I går satte eg glitterskoa på hylla, og hang kjolen i skapet til fordel for slagstøvlar og arbeidshanskar. Det var tid for dugnad i barnehagen. Fra det eine til det andre, kontrastane i livet. Men det er fint det! Pliktene kallar, og slik skal det vere. Først i dag er egentlig festen uten av kroppen, og eg føler meg klar for kvardagen igjen.

Dagen i dag skal brukast til å rydde ute og gjere klart til og sette ut hagemøblar og grill. Ski og vinterkle skal pakkast vekk, eg teke iallfall høgde for at vinteren er fullstendig over for denne gang; for no orka eg ikkje meir. Eg har for lengst tatt i bruk sneakers og ankelkorte jeans. Eg er SÅ klar for varme, herlige vårdagar!

På med hanskane igjen, eg er i dugnadsform!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.