Ein ting er sol og varme i sydlige strøk, men steike så deilig det er når sola gløtta fram her heime. No sitter eg i stova mi, ser ut på sol og vinter, dagane blir lysare og lysare, og eg eg elska det. Billie har sin første dag i barnehagen etter ferien, og da er det deilig å kjenne litt på roen her heime. Eg trur mange foreldre, inkludert meg sjølv, kan kjenne på at det har vore mange dagar med aktivisering av dei små. Så hyggelig og kos, men eg føler innimellom at ein må hente seg inn etter ferie óg.Eg har heldigvis ei rolig første veke etter juleferien. Det er godt å gli forsiktig inn i kvardagen. Men snart brakar det laus med noke eg er veldig spent på… Dette skal eg veldig snart skrive meir om, men enn så lenge. Hemmelig, selvfølgelig!

God torsdag, fine lesarar.

Kjole: Designers Remix // Belte: Gucci // Veske: Chloé

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.