For ein deilig dag dette er. 8 grader og SOL! Det er heilt innanfor å snuse litt på våren no, syns eg. Eg var på Aker Brygge i dag, og der var det snøfrie gater! Passar meg rimelig bra da eg er rimelig lei av sørpete og isglatte vegar. Måtte våren komme fortast mulig!

No har eg komme heim og har litt kontortid før eg skal hente i barnehagen. Etterpå skal eg ta med Billie til frisøren. Ho skal klippe det lange håret sitt for første gang! Eg har sagt til Billie at ho sjølv skal få bestemme når ho skal klippe seg, og no er tiden inne. Eg sit med blanda følelsar, for i dag forsvinne dei nederste beibikrøllane. Dei er jo så søte!! Men det trengs, håret går nedanfor rumpa, så ein liten stuss er nok på sin plass. Vetle skatt er ikkje lenger så liten, snart 5 år!

Var det forresten noken som fekk med seg første episode av Senkveld på fredag? Ke syns di om Campen? Eg kan love at dei nesten konkurransane blir enda gøyare og meir utfordrande.

Ønsker dikka ein fortsatt fin dag!

1 thought on “Here Comes The Sun”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.