Hit går sommerferien vår i år!

Sommarferien er i gang, og herlige land så deilig det er! Det har vore stille fra meg ei stund, og det er rett og slett fordi at juni var ganske crazy banana med jobb, derfor smaka denne ferien bedre enn noken sinne. 

 

Vi skal feriere 4 veker i Norge, noke som for oss nesten har blitt tradisjon. Eg treng ikkje reise til utlandet når Norge er på sitt vakraste, dessuten er det så mykje fint å oppleve her.

Ferien starta med to dagar i Kristiansand, no er vi på Bømlo og skal etter det køyre til Sogndal. Det blir ein del mil på vegen, men eg syns bilferie er heilt topp. Billie har blitt såpass stor no at det går heilt fint. Det vil sei; allerede da vi var komme til Sandvika spurte ho om vi snart var framme- så ein del slike spørsmål blir repetert titt og ofte. Haha, litt sliten i pappen er ein etter mange timar i bil.

Vi har vore på Bømlo i ei natt no, og det er magisk. Søster og hennas mann har bygd to superfine naust ved vatnet, og det å våkne opp til frisk vestlandsluft og sjå ut på glitrande vatn, det er terapi i seg sjølv.

Her finns det ikkje stress. Akkurat no er alle ute på båttur mens eg sitter i fred og ro inne i naustet. Eg har opna meg ein Corona og kosa meg verre. Eg elskar å sitte framfor mac´en når ingenting henger over meg, ingen som spør om noke, berre meg og mitt.

Snart kjem gjengen heim fra båttur, så no skal eg gå ut å nyte eit par solstrålar før eg må sprette rundt å vere mamma.

Håpar alle nyter sommar og sol!

6 thoughts on “Hit går sommerferien vår i år!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.