Ho kan være vanskelig, gøyal og sosial

Annonse

Under her er filmen vi laga i London med System Professional. Ho (altså håret mitt) kan vere litt vanskelig, gøyal og sosial. Det stemmer det. Eg kan på mange måtar sammenligne min personlighet med håret mitt sin oppførsel.

Du an teste personligheten til ditt hår her. Denne testen reknar ut akkurat dei produkta som passar for ditt hår. Eg tok min test da det fortsatt var vinter, så no skal eg ta ein ny test sidan eg har stripa håret, og ikkje minst fordi det går mot sommar og sol. Håret treng, på lik linje med huden, beskyttelse mot sola. Her har System Professional sjølvsagt ein eigen serie. Min energy code vil høgst truleg bli annleis no enn for nokre månadar sidan.

Eg lærte forresten av ei som jobba for System Professional at det er heilt supert å vaske håret kvar dag! Da blei eg glad, for eg gjer nemlig det. Eg har alltid fått høyre at det ikkje er bra for håret og hodebunnen, men ho sa det motsatte. Ein vaskar jo ansiktet kvar dag, faktisk to gonger om dagen, og tilfører dei produkta huden måtte trenge. Det sammar gjelder for håret! Så hurra, no kan eg vaske håret kvar morgon med god samvittighet! Uten reint hår ville eg garantert fått ein dårleg hårdag, og ein dårlig hårdag kan gå ut over mykje dét, spør du meg.

Eg lærte óg noko anna som har gått meg hus forbi: At ein skal håndkletørke håret før ein tek i kur eller balsam. Dette fordi hårstråa vil trekke produktet til deg bedre og ikkje skli lett ut, som det vil gjer med kliss blautt hår.

Ein lære så lenge ein leve, gitt.

https://www.youtube.com/watch?v=lOs3za3UXow&feature=youtu.be

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.