Høstfavorittar på Sandvika Storsenter!

Annonse

Enda ein gang er eg så heldig å få vere med på BlogStyle for Sandvika, og denne gangen enda morsommare enn sist. I selskap med fantastiske Annabel Rosendahl og Janka Polliani har vi plukka ut våre høstfavorittar på senteret. Ikkje berre dét, men vi har óg hatt fotoshoot for Sandvika sitt magasin! Shooten var veldig gøy, og all stylingen var sjølvsagt fra butikkar fra senteret. Her ser di noken av bildene fra shooten!Sandvika Storsenter er mitt nærsenteret, eg bur kun få minutt unna. Her finn eg alt eg treng, og litt til… For meg handlar mykje om tilgjengelighet, og når det kjem til shopping og dagligdagse ærend er Sandvika Storsenter det beste og nærmaste eg kjem. Eg har farta rundt på senteret og plukka mine favorittar i 9 forskjellige butikkar.

Smoothie Xchange

Dagens første måltid skjer ofte her, og det har det gjort i mange herrens år for min del (pappa meinar eg brukar alt for mykje peng på smoothie). Har drukke ein fast i sikkert 8 år; Acai Energy med Superfood Protein. NAM!

Vero Moda

Kanskje ikkje ein overraskelse at dette er ein av mine favorittar da eg jo har eit tett samarbeid med Vero Moda. Denne butikken er god på pris og følger trendene tett. Fine blusar, skjørt og ikkje minst er eg veldig glad i skinnjakkane fra Vero Moda.

Name It

Billie trenge komfortable og gode kle som ho kan bevege seg godt i, leike med og søle på. Klea fra “Name It” er kjempefine, perfekt til barnehagebruk og ikkje minst veldig fine. Dessuten er dei knallgode på ull!

Krogh Optikk 

Den einaste plassen eg går når eg skal handle solbriller. Krogh Optikk har ein fantastisk utvalg av tidsriktige solbriller for ein kvar smak. Eg er kanskje ikkje så vågal i klesstilen, men når det kjem til sunnies er eg hakket meir vågal. Briller er så gøy!


Annen Etage 

Interiør er noke som interreserar meg meir og meir, spesielt etter at vi bygde hytte i Sogndal for to år sidan. Annen Etage har så masse fint; “dilldall” som duftlys og pynteting, Missoni badekåper og badehåndkle, sofaputer og møblar. Absolutt verdt ein besøk.


Wolland 

Wolland er perfekte kle for barn, spesielt på vinteren. Ikkje berre er kvaliteten fantastisk, det er jo så fint! Når eg kler Billie i Wolland er ho faktisk pynta samtidig som ho er varm og god. I tillegg er dette eit norsk merke, og det syns eg er kjekt å støtte!

Anton Sport

Anton er etter min meining den sportsbutikken med finast utvalg. Det er ein ryddig butikk med godt utvalg av dei tinga eg bryr meg om. Dei er flinke til å ta inn det “kulaste” innanfor sport og fritid. AmundsenDouchebag og J.Lindeberg er tre av mine favorittmerker som denne butikken fører.


Blomsterglede

Eg elskar blomster og fine blomsterbutikkar. I tillegg syns eg det er fint at det ikkje berre er store kjeder som er igjen. Både Markus og meg er fra blomsterfamiliar, så eg er opptatt av å ta vare på dei små butikkane som fortsatt lever. Det beste som finns for meg er å ha fine bukettar i heimen. Ein blir jo litt ekstra glad av blomster!

Mark + Brandy

Eg kjem aldri utenom denne på butikken på Sandvika Storsenter. Eg kunne handla heile butikken om lommeboka var stor nok, for ja- denne er av det dyrare slaget. Her har dei mange av mine favorittdesignara som Isabel Marant og Acne. Love love love!Lexington

Lexington har i mange år vore ein favoritt. Spesielt det fine sengetøyet og hånddukane. Stor variasjon i print og kvalitet. Trur eg kjøpte mitt aller første Lexington-sengetøy da eg var 17 år! 


5 thoughts on “Høstfavorittar på Sandvika Storsenter!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.