HUDBEHANDLINGAR SOM PASSAR GRAVIDE

Eg får veldig mange spørsmål om hud, og kanskje spesielt no som eg er gravid. Pigmenteringar, hudpleie og sminke. Eg går jevnlig på Beths Medispa til Silje, der ho gir meg passande behandlingar og hudprogram som eg kan gjere sjølv heime. Eg føler virkelig at eg har mykje igjen for å gå der og følge råda hennar. Det er ikkje til å stikke under ein stol at ein blir eldre og huden oppfører seg deretter. Det i seg sjølv syns eg er heilt fint, men viss eg kan gjere mitt for å passe på huden min, så gjer eg det.

Her kjem eit lite innlegg fra Silje som kanskje vil besvare noken av spørsmåla dikkas.

Hvilken hudbehandling kan gravide gjøre?

Hei dere!

Jeg får ofte spørsmål om hvilke hudbehandlinger man kan gjøre når man er gravid.

Grunnen til at man ikke kan gjøre alle behandlinger når man er gravid eller ammende, er fordi det ikke finnes forskning som er gjort på gravide.

Derfor har jeg laget en oversikt over hvilke behandlinger man kan gjøre når man er gravid eller ammer:

Peelinger: For glød, jevnere hudstruktur og forebygging av aldring: Kjemiske peels i klinikk fra Noon Aestetics. Dette er milde peelinger som gir en lett eksfoliering og fjerner døde hudceller.

Bio LED lys: For akne/kviser, rosacea (rødhet), pigmentering og sensitiv hud. Denne forebygger aldring og gir glød: Bio LED lys- behandlingen øker energiomsetningen i cellen  og trigger kollagenproduksjonen i huden din. Behandlingen demper rødhet, forebygger og demper inflammasjon og akne. Du kan lese mer om denne her.

Oksygenbehandling. For tørrhet, og mer glød. Her får huden påført et fuktserum med oppstrammende virkestoffer. Serumet jobber i huden gjennom et trykk fra oksygen. Kalles også for madonna- behandlingen. En skikkelig rød løper behandling, eller om du vil unne deg noe ekstra. Du kan lese mer om behandlingen her.

Hjemmeprogram av kremer: Vil anbefale alle å ha et godt tilpasset hjemmeprogram med kremer som passer til din hud og hudtilstand. Det kan hjelpe godt med en god rens, skrubb, riktige kremer og serumer. Husk spf! Snakk med din behandler om hva som passer din hud best. Produkter som inneholder høy prosent av  a- vitamin / retinol er ikke anbefalt gravide.  

Har du spørsmål, eller ønsker å booke en time ta kontakt her.

Stor klem Silje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.