Ikkje noke kjem av seg sjølv!

Reklame

No sitter eg i stova mi, snart klar for avreise til Ålesund. Har hatt så god tid i dag. Sto opp med Billie og gjorde ho klar for barnehagen, pakka tursekken og sendte ho avgårde med Markus. Aleine i huset med god tid er noke av det beste eg kan tenke meg. Høg musikk og berre meg-tid!

 

Akkurat no kom det ein god, gammal låt på; “Itjnå” med Samvirkelaget. Noken som hugsa den? Eg var på VG-lista turné med dei for mange herrans år sidan. Den teksten er så spot on; Det er ikkje noke som kjem av seg sjølv. Jo da, litt flaks og litt hjelp er fint, men i bunn og grunn kun opp til ein sjølv. Dagens visdomsord. Motivasjonslåt- og så kjekt å høyre igjen gamle låtar.

Taxien min er snart utanfor, så no er det på med frakken og sekken på ryggen. Gledar meg til butikkopning på Moa-senteret og slepp av enda fleire fine Vero Moda kle. Håpar å sjå mange der i dag! 🙂

Foto: Magnus Westerlund 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.