Kjærestetur til København

Pust ut. Dagen i går var heilt vill. Vill og fantastisk. Eg sto opp i otta, 06:30 var eg på plass hos AG, ville jo pynte meg litt ekstra til pressefrokosten til Vero Moda. Dagen var lang og skikkelig fin. Ein heil haug av folk møtte opp til lanseringen seinare på dagen, og det blei så utrulig glad for. Takk til alle som kom, alle som likte og alle som kjøpte. Eg var heilt gåen i smilemusklane etter endt stund.

No er det fredag morgen, eg har allerede tatt helg. Kofferten er pakka, Markus og meg skal på tur til København. Kjenner faktisk at eg har reisefeber, til tross for at vi ikkje skal langt vekk. Følelsen av å skulle “pleie” oss sjølv litt er sinnsjukt god. Apropos pleie ein sjølv. Allerede onsdag er kofferten pakka på ny, denne gangen med lettare plagg. Mamma, Tale og meg skal på jentetur til Dubai! Herrefred, det blir digg, dét.

Skal ta dikka med på tur, eg lova. Men først. La oss nyte København- for ein deilig by! GOD HELG!

Alt eg har på meg er fra Vero Moda- utenom skoa og veska. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.