Min hudpleie for tørr vinterhud!

Reklame

Slik tar du vare på huden i vinter og vinterens populære hudbehandlinger!

Silje Gundersen er hud, injeksjons- og laser sykepleier og har jobba med huden min det siste året. Vinteren står for tur og ho vil dele sine beste hudtips med dikka, samt dele korleis behandlingar eg gjer akkurat no. 

Her er Silje sine eigne ord:

Som de fleste sikkert merker så forandrer huden seg ofte i denne perioden. Mange føler at huden er i ubalanse. Den blir mer tørr, irritert, gusten og det er lettere å få kviser/akne. 

For å gjenskape glød og jevn hud er mine beste tips følgende:

Medisinsk Dermapen kombinert med mesoterapi er min favoritt. Denne jobber med struktur, forebygger akne, gir fukt og spenst til huden! Dette er en behandling Tone har fått denne høsten og som vi skal fortsette med gjennom vinteren. Dermapen gir små nålestikk til huden for å skape en kontrollert traume slik at kollagen-produksjonen stimuleres og vi får en tightning i huden. Huden blir aktiv og gir en flott glød.

Mesoterapi er små stikk med vitaminer og fukt, så dette er den perfekte kombinasjon før julebordet. Jeg anbefaler å gjøre behandlingen tidligst 3 dager før julebordet evt. 1 uke i forkant. 

Jeg jobber alltid ut fra hver enkelts hud og behov, så behandlingen blir skreddersydd til akkurat deg. Dermapen kan jeg også kombinere med andre type behandlinger som peelinger eller laser for et optimalt resultat.

Hjemmebehandling:

Ønsker du heller en hjemmebehandling, vil jeg anbefale en god kornskrubb. Denne bruker du etter du har renset bort sminke og avfallstoffer. Jobb inn skrubben med litt vann på hendene og masser den lett i 1 minutt. Skyll av med vann. Avslutt med et serum eller en god maske etter behov. Min og Tone´s  favoritt er Noon sin Trio Lift maske. Den er super for oppstramming og glød. Bruker du Noon sine Lift & Whitening ampull over gir det utvilsomt en fin glow før vinterens festligheter. Disse produktene vil jeg anbefale å bruke samme dag som du skal noe spesielt.

Har du en blank t- sone eller akne vil jeg anbefale en mer utrensende maske, som Noon sin Mediclay mask. Et tips er å kombinere ulike masker. Legg gjerne MediClay mask  i T- sonen om du er blank og Noon Trio Lift i resten, så holder også makeupen seg mye bedre og lenger på huden.

Lykke til!

Ønsker du å lese om flere behandlinger eller du ønsker du å bestille en time evt. har spørsmål, kan du ta kontakt her på bloggen min: https://siljegundersen.no/

Hilsen Silje Gundersen, Beths Medispa 

 

1 thought on “Min hudpleie for tørr vinterhud!”

  1. Hei Tone! Du hadde på deg en så fin grønn fløyelsdress i en av storiene dine på Instagram her en dag. Hvor er den fra?😻God førjulstid☺️

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.