Mine favorittar for Vero Moda!

Reklame

I dag lanserast “del 2” av kolleksjonen som eg frontar for Vero Moda! Eg har som vanlig plukka mine favorittar, og det er så masse fint! Boblejakke, vinterkåpe, strikk, party outfits og mykje meir!

Eg kom akkurat heim fra ein herlig tur til Ålesund der vi hadde pre-shopping på Moa Senteret i går. Salget gjekk over all forventning, og mykje blei reve vekk på 1-2-3. Den eine toppen blei utsolgt på 4 minutt! Her må ein vere kjapt ute for å sikre seg godbitane.

Det er så gøy å møte folk der ute, og ikkje minst sjå dei gå i plagga som eg har plukka ut. Det gjer meg veldig glad! Håpar di likar kolleksjonen!

Love from proud Vero-girl.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.