Mine topp 10 låtar akkurat no!

Kvar dag mens eg sitter å bli sminka av AG til Love Island så går spelelista mi. På desse vekene har eg fått mange nye favorittar, og tenkte eg ville dele dei med dikka. Musikktips er iallfall noke eg setter ekstremt pris på, eg elskar å oppdage nye låtar. Detter er mi topp 10 liste akkurat no:

 • Yuna & Usher- Crush
 • No.4- Lite og stort
 • Miriam Bryant- Black Car
 • Lily Allen- Lost my Mind
 • London Grammar- Hey Now
 • Vérité- Somebody Else
 • Christine and the Queens- La marcheuse
 • Zedd, Elley Duhé- Happy Now
 • Years & Years- Shine
 • Hubbabubbaklubb- Mopedbart


 • Kom gjerne med nye musikktips til meg! 🙂

3 thoughts on “Mine topp 10 låtar akkurat no!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.