Musikken eg høyrer på akkurat no

Musikktips er alltid noke eg jaktar på, og elskar å oppdage nye låtar og artistar- gamle som nye. Eg held meg alltid oppdatert på det nye som kjem, musikk er viktig for mange, og for meg setter det stemning i kvardagen. Eg har alltid noken favorittar eg vender tilbake til, som eg veit er bankers og som gjer meg glad. I denne mørke vintertiden er musikk viktigare enn noken gang, det gir meg energi og lyst til å møte kvardagen. Eg spelar aller mest musikk i bilen, men óg på trening, på badet, på fest og av og til skrur vi av fjernsynet her i huset, og setter på ei speleliste. Det er faktisk noken av dei finaste stundene. Hugs levande lys og enten eit glas vin eller ein kopp te- alt etter som.

Dette er musikken eg høyrer mest på akkurat no:

Filthy- Justin Timberlake

Finesse (Remix)- Bruno Mars, Cardi B

Rett i Foret- Karpe Diem

Disco Tits- Tove Lo

Riding Shotgun- Kygo, Oliver Nelson, Bonnie McKee

Sleep Talking- Charlotte Lawrence

Oceans- JCY, Matilda

Regina Spektor- Better

Niki & The Dove- So Much It Hurts

Bertine Zetlitz & Prepple Houmb- Sett at vi sier det sånn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.