Reklame

Dagane flyr uten at eg rekke innom dataen. Når eg kjemme heim om ettermiddagen er det andre ting som står på agendaen, rett og slett. Eg har morsomme ting som som skjer i desse dagar, men enn så lenge er det i planleggingsfasen, riktig nok ein kjekk del av det heile det óg.

I dag har eg vore hos AG og Irene, dei har fiksa meg for ein shoot eg skal ha no i ettermiddag. Gledar meg!

Mamma har kommen til by´n, men ho rekke eg ikkje å sjå før i kveld. Da gledar eg meg til å lage god mast og muuuligens ta eit lite glas vin. Må jo det når mor er på besøk. Lenge sidan vi har hatt mulighet til å ha folk på overnatting, så det er ganske så stas.

Got to run.

Tone

Kaftan: Zara/ Tee: Elle&il/ Jeans: APC/ Sko: Adidas/ Veske: Gucci/ Sunnies: Givenchy

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.