Once Upon a Time in Hollywood

Reklame

I går var det premiere på “Once Upon a Time in Hollywood”. Ein film eg har gleda meg til lenge. Eg diggar Tarantino- alltid noke crazy shit som får ein til å både skvette og trekke på smilebåndet. Denne filmen skulle vise seg å stå til forventningane, 2 timar og 41 minutt gjekk rasande fort! Eg skal ikkje skrive noke om innholdet, her er det berre til å komme seg på kino! Men at Leonardo DiCaprio, Brad Pitt og Margot Robbie levera, det er da heilt sikkert!

 

 

Tema for kvelden var “Hollywood Glam 1969”. Eg ELSKAR når det er eit tema å forholde seg til, og sjølvsagt står ein jo fritt til å tolke. Noken tolka, noken tolka ikkje. Markus og meg syns slikt er for gøy til å la vere. Riktig nok sløyfa vi glam-delen, men køyrte vår variant inspirert av 70-tallet (i 69 begynte jo den stilen å komme). Og Brad Pitt er jo denim-guy i filmen.

Markus hadde på seg antrekk fra Tom Wood. Eg hadde kjole og bukse fra ByTimo, sko fra YSL og veske fra Dior. AG fiksa hår og sminke inspirert av Brigitte Bardot- hard liner og masse tupering (sveisen var like fin da eg våkna i dag tidlig;)

Gøy med premiere og skikkelig hyggelig å gå på kino- det er nemlig ikkje så ofte vi gjer lenger (slik er det vel å ha barn).

I dag skal mor på Findings på Bislet Stadion. Gleda meg som ein liten unge. Har blitt tradisjon å gå på denne festivalen, men i fjor fekk eg ikkje vore da eg var på veg til Gran Canaria. Tenk at det er eit år sidan eg flytta ned dit for to månadar og innspeling av Love Island. Føles ut som det var i går. Nu vel, i dag blir dei høge helane bytta ut med sko som tåler vatn- det skal regne apekattar. Men ikkje søren om været skal stoppe meg ifra å ha ein knakandes fin dag. Håpar din lørdag blir fin óg!! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.