På veg til ein ny by

Akkurat no er på veg til Tallinn. Eg har aldri vore der før, og det er heller ikkje ein plass eg i utgangspunktet hadde tenkt at eg skulle reise til, men eg gledar meg slik! Markus, Tale og meg skal nemlig dit for å spele pokerturnering – og selvfølgelig oppleve byen.

Eg spelar ikkje så mykje poker som eg gjorde før, så derfor gledar eg meg ekstra mykje. Poker har jo blitt ein av mine hobbyar – i organisert og ryddig form, vel og merke. Ekstra kjekt er det at vi har denne interessen i lag.

Billie er levert hos farmor, og vi skal kose oss ei heil langhelg i ein by eg slettes ikkje kjenner til.

Eg må vise fram eit par av gavene eg fekk til bursdagen min. Ein heil gjeng hadde gått sammen å kjøpt denne fantastisk fine veska og desse flotte skoa til meg. I feel very lucky!! 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.