For ein dag det var i går, det er lenge sidan eg har hatt det SÅ gøy!! Vi var på ein stor fest hos Anette og Arne Fredly, og skal sei dei hadde stelt i stand.

Så mykje hyggelige folk, god mat og topp musikk. Nico & Vinz sto på scena, og det gjorde ikkje kvelden akkurat dårligare. Eg var store delar av kvelden på dansegolvet (det kjennes på beina i dag, er heilt nummen i føttene, pluss gnagsår både her og der). Det som var ekstra gøy var at eg møtte Tom Erik der- min gamle dansepartnar fra Skal Vi Danse i 2006. Eg har ikkje møtt han på 10 år, så gjensynsgleden var stor. Ikkje minst var det grisemorro å danse med han igjen! 😀 Verdt all smerte i dag.

Håpa ikkje det er lenge til Anette og Arne skal arrangere fest igjen, for dette var altså tidenes party. Takk for oss, vi gleda oss til neste gang!

Markus er kledd i Oscar Jacobsen fra topp til tå. Heldig som blei sponsa for anledningen. Eg har på meg skjørt og bluse fra Koma By Marte, veske fra Chanel lånt av Fjong.co og nyinnkjøpte Gucci sko. AG fiksa hår og sminke.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.