Reklame

Pinnacle er endelig ute. Eg er så spent, innimellom skjelve eg litt, eg har til og med fått kramper i mellomgolvet. I dag er den ute, min første singel på veldig, veldig lenge. Veldig morro at den har gått rett inn på B-lista på P3.

Eg har eg hatt behov for ein pause, ikkje minst for å forske på korleis retning eg ville gå. Eg har funne ut av det, og er så forelska i det nye soundet. Det er anleis, og anleis føles så sjukt godt og riktig.

Eg har vore i Warsawa å spelt inn musikkvideo, regisert av fantastiske Mats Udd og skriven av herlige Kid Joki.

Tiden framover blir spennande, dette ÅRET blir spennande. Eg har mange musikkplanar for 2017, og gledar meg til å dele med dikka.

Håpar det fell i smak, og at di vil bli med meg på eit nytt musikkeventyr.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.