Annonse

Eg er stolt av vere ein del av PUMA WOMEN. Puma Women representerar aktive jenter som samtidig er opptatt av stil. Puma vil motivere til  å vere modig, sjølvsikker, beslutsom og glad.

Kolleksjonen er inspirert av gymmen som møte det kule, enkle og glamorøse. “The Velvet Rope” concept handlar om det reine, urbane utrykket som møter den hektiske verden.

“DO YOU” vil representera sjølvsikkerheit. Eit ja-menneske. Eit menneske som ikkje bryr seg om det andre seier eller gjer. Stolt, jordnær og med eit opent sinn. Følg instinktet ditt og ver ditt beste deg.

Eg diggar denne kolleksjonen, og føler meg  skikkelig bra i desse klea som fargemessig er tona ned i forhold til mykje av det fargesprakande som lenge har vore ein stor treningstrend. Eg føler meg kul og gjennomført- for sjølv på trening vil eg føle meg fin. Dessuten er treningsklea gjerne på lenger enn berre på trening. Visse dagar kan eg ta med treningskle på morgonen, men først komme med på trening på kvelden. Denne kolleksjonen er tilpassa slik at du kan kombinere alle dei ulike plagga- gjerne lag på lag, og det er gøy!

Eg er klar for ein sporty høst, enten om det er på trening eller berre traskande i byn.

Kleda kan kjøpast på XXL her.

Foto: Anton Soggiu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.