Ready for some L.O.V.E

Reklame

 Aller først; tusen takk for alle fine tilbakemeldingar etter premieren på Love Island forrige søndag. Eg kjente det virkelig på kroppen timane før programmet skulle starte, og kjente ein enorm lettelse etterpå. Og for noken fine tall vi hadde etter første sending! Det er veldig gøy. Eg kan love mange overraskelsar i tiden som kjemme. Har di forresten hugsa å laste ned appen der di kan vere med og påvirke programmet?

Premierenervene er ute av systemet og kan fortsette fokuset på dei kommande sendingane. I dag køyrer eg noke vi har kalla for “hot seat” med deltakarane. Det går ut på at deltakarane har stil kvarandre anonyme spørsmål, og ikkje minst har sjåarane sendt inn spørsmål dei lurer på. Her skal det grillast!

Eg merkar allerede at deltakarane har begynt å bli varme i trøya. Dei er har blitt godt kjent på kort tid, og klarar meir og meir og vere seg sjølv. Ein skal ikkje gløyme at det er heftig å ha så mange kamera rundt seg 24 timar i døgnet, og at ein da lett kan bli litt reservert. Det ser ut som dei begynnar å bli komfortable, og det er digg for dei og for di som ser på. No begynnar det virkelig å bli morro!

Ekstra kjekt er at det faktisk har oppstått litt L.O.V.E i gruppa- og det er jo tross alt derfor dei alle er der! Eg KOSAR meg som programledar. 


Sjekk den fine fletta Irene laga på meg. Ho er altså så steikandes flink på hår, og ein mester i fletting. I morgo reiser Irene heim, men da kjemme AG og Henrikke ned. Eg er så heldig å få jobbe med så flinke folk!

Følg med videre på Love Island, kvar dag kl 21:30 på TV3, Viaplay og Viafree

5 thoughts on “Ready for some L.O.V.E”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.