11 tima søvn i natt, fullstendig i koma fra eg la hove på puta i gårkveld til eg vakna i dagtidlig. Det var hovne auger og ein lamma kropp som møtte denne mandagen. Men opp kom eg, og det heile starta med å gjere Billie klar for karneval i barnehagen. Ho skulle vere “Shimmer & Shine”, eller ein av dei- eg veit ikkje kem som er kem. Ho strutta iallfall av gleda der vi møtte ein gjeng med figurar i barnehagen. Ein dag ho har gleda seg til i vekevis.


Min dag har vore fullstendig blotta for både shimmer og shine. Eg drog på meg joggedressen og tuta inn til byen for ansiktsbehandling. Ein heilt riktig aktivitet på ein blåmandag. Og ikkje minst trur eg huden min trengte og fortjente ein liten boost etter ei småslitsom helg. Har apropos hud fått mange spørsmål om korleis hudrutiner eg har, så eg tenkte eg skulle lage eit innlegg på det i nærmaste framtid. Korleis hudprodukt eg brukar og korleis behandlingar eg tek. Stemning for det?

Måtte dette bli ei fin veke! Snakkast snart da, fine lesarar.

10 thoughts on “Shimmer & Shine”

 1. Jaaaa, så stemning for det! 😄 Jeg sliter med pigmentering etter svangerskap/amming og trenger noen hete tips!

 2. Gledes til å lese 🤗
  Du må GJERNE dele produktene og hvordan du sminker deg til hverdags. Hva er dine «must have» hårprodukter. Ser alltid så fin og fresh ut 🤩

 3. uff du er bare så vakker!
  alt med deg er jo perfect.
  og det beste er at du er like snill når man møter deg<3

  1. Tusen takk for fine ord!:) Kan love deg at alt med meg ikkje er perfekt, langt derifra :p Men ein prøver så godt ein kan å vere ein god versjon av seg sjølv.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.