Reklame

Eg har bare tre dagar att av 20-åra. Det er litt rart å tenke på, men eg har berre gode følelsa rundt det å bli 30. Svært lite vil nok forandre seg, sikkert ingenting. Eg gledar meg enormt til å feire enda eit år, bursdag er jo det beste eg veit! Eg får mange spørsmål om korleis det vil bli å bikke 30 år, men veit du; eg føler at eg er på ein så bra plass i livet; eg har ei nydelig, frisk datter, ein fantastisk kjæreste og på sikt kanskje til og med eit hus å bu i. Eg må jo sei at det er ganske innafor.

Eg anar ikkje ke bursdagen min vil by på, eg har sagt til Markus at han har frie tøyler til å overraske meg med what ever. Eg elskar overraskelsar! Det einaste eg veit er at det er meldt knallsol og 9 deilige varmegrader, og det er eit fint utgangspunkt for ein knallbursdag. Billie gledar seg minst like mykje som meg, så eg setter ein tiar på at det blir frokost på senga, tegning til mamma og kanskje ein gave eller to.

Teksten fortsetter under bilde

Denne veka skal eg berre kose meg. I dag har eg stripa håret hos AG. I morgo skal eg fikse negler hos Tina på Beths Beauty, og onsdag er det fotbehandling. Skikkelig dulle-dagar. SÅ digg! Må jo værra litt fresh når eg skal tre inn i 30-åra!

Eg teller ned, og gledar meg skikkelig til ein stor dag på torsdag!

Foto: Trine Merete 

Antrekk fra Vero Moda

1 thought on “Nesten voksen?”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.