Spørsmålsrunde på Instagram

Reklame

Min favorittmat, om eg et snop, korleis hudpleieprodukt eg brukar… For litt sidan hadde eg ein ny spørsmålsrunde på Instagram. Det er jo så kjekt at di er så nysgjerrige, og det er morro å dele med dikka. Her er ein oppsummering av det eg rakk å svare på (og litt meir utfyllande svar):

 • Hei Tone! Hvilke hudpleieprodukter bruker du i ansiktet? Eg har brukt litt forskjellig, og innimellom varierar eg. Eg er veldig glad i produkta til Zo Skin Health. Eg likar at det ikkje berre er “spaprodukt” men kremar som faktisk har virkning på huden. 
 • Hvor høy er du? Eg er 171 cm.
 • Hvor i Oslo vil du anbefale å ta shellac? På Beths Beauty hos Tina Mariasson. Ho helder til på CC Vest. Ellers så er det mange andre flinke på Beths óg.


 • Hvor er sandalene dine med nagler fra? Dødsfine sko! 🙂 Dei er fra Valentino. Eg fekk dei til bursdagen min for tre år sidan, og er fortsatt ekstremt glad i dei. 
 • Hvor er treningstøyet ditt fra? Det sorte settet? Det er fra NIKE kjøpt på Nike Store på Karl Johan.

 • NM i Dublin? YES!
 • Har du tatt microblading på brynene? Eller fyller du de i selv? 🙂 Ja, eg har tatt microblading, men følte ikkje heilt at det funka så bra på meg. Det eg likar er at “formen” er satt, så må eg fylle inn sjølv. Bryn er så vanskelig, samtidig så “viktig”, syns  eg. Det rammar inn ansiktet. Ein makeup-artist sa til meg ein gang; remember they´re not twins, they are sisters. Altså, dei treng ikkje prikk like! 

 • Hvordan holder du fine bryn så on fleek? Eg nappar dei sjølv, og av og til klipper eg dei litt, da mine bryn blir så sabla lange.
 • Hvor mange hull har du i ørene? Eg har fire i det eine og eit i det andre. 
 • Lurer veldig på hvordan håret ditt er når det er helt naturlig? Når du ikke føner/retter det 🙂 Håret mitt er veldig glatt/mjukt med fall i. Høyres bedre ut enn det faktisk er. Eg vil gjerne ha volum, så derfor brukar eg litt produkt i bunn og fønar, det gir hold og meir liv.
 • Når ser vi deg neste gang på tv? Kvar fredag heile våren med denne gjengen på Camp Senkveld på TV2!

 • Hva var den beste konkurransen på Camp Senkveld? Denne var iallfall den beste for meg 😉 Kan ikkje sei så mykje enda, men følte meg veldig på heimebane. Det er mange gøye konkurransar i vente.

 • Setter du sammen antrekkene dine selv? Line Langmo stylar meg når eg skal på ting og tang, men i kvardagen må eg (dessverre) fikse det sjølv. Skulle gjerne hatt ho heime hos meg kvar morgon 😉

 • Hva er din favorittveske? Dette er den nyaste veska eg har. Den er fra Chloe. Ønska meg veldig ei veske med ein fresh farge. Eg spanderte den på meg sjølv før jul, da eg følte eg hadde fortjent det etter eit godt jobbår.

 • Kvifor velg du å halde på nynorsken når det er så mange som byttar til bokmål? For meg ville det vore merkelig å legge om. Dialekten min er jo MEG! (Sjølv om eg ubevisst har lagt til meg noken bokmålsord her og der). Eg elskar dialektar, og meinar at alle burde holde på sin! 

Favorittplass i Sogndal? På hytta i Rindabotn! 🙂

 • Hvor mange land har du vært i? Hadde vært gøy å vite. Eg lasta akkurat ned appen “Been” der du kan plotte inn alle landa ein har vore i. Ganske gøy. Eg fann da ut at eg har vore i 10% av verden som tilsvara 26 land. Og i USA har eg besøkt 12 statar. 
 • Hva gjør du så ikke skjørtet skal skli opp? Og hvordan får du så blanke bein? Hehe. Strikken i livet helde iallfall dette skjørtet på plass. Om ikkje må eg vel berre dra det ned. Body Lotion gjer susen for blanke bein.

 • Ikke spm, bare at du er utrolig inspirerende og flott! Tuuuuuusen takk! 
 • Hvor er ulvehua fra? Den er fra bensinstasjonen på Bromma 🙂

 • Hvis jeg sier kokos, hva sier du da? 😉 PINA COLADA BABY!
 • Hvor gammel er dattera di? Loveuuuu! Billie blir 5 år i april.
 • Hvor kort er håret til Billie nå? Ganske så langt fortsatt! 

 • Drikker du brus? Iskald Cola Light på boks, my guilty pleasure.


 • Du burde gi ut country album (ala Kacey Musgraves)! Er det noe du vurderer? Ja, det er det! 🙂
 • Hvor er den hvite alpindressen din fra? Den er fra Colmar!
 • Et du nokon gong snop? Gi meg sure føtter!!!
 • Favorittmiddag? Suuuuushi! Gjerne fra Alex Sushi. 
 • Hjemmelaget pizza eller taco? Pizza- heilt klart! Eg gir “norsk taco” terningkast 3. Skikkelig taco derimot- NAM! Pizzaen på bilde er min favoritt fra Teatro. Kvit pizza med “Røkt Sik”. 

Gledar meg allerede til ny spørsmålrunde på Instagram. Det er berre til å fyre laus, så prøver eg og svare på så mykje som mulig. Det var ein del spørsmål om trening og hudpleie der, men eg føler det krever meir utfyllande svar enn det eg klarar på instagram. Eg skal heller lage noken innlegg om desse tinga framover 🙂

Tone

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.