Denne fredagen kom fort, ei særdeles kort veke. Fredag er dog aldri feil, det skal vere sikkert. I går fekk eg som planlagt gjennomført mi første treningsøkt i år, så eg håpar det var starten på ein sporty trend.


Det føltes iallfall heilt fantastisk deilig, sjølv om det var blytungt å springe 20 heftige intervallar. Heldigvis er det gjort på 1-2-3, og følelsen etterpå er ubetalelig. Berre til å komme seg over dørstokkmila og sette i gang! Er det stemning for treningstips her på Dailystory forresten? Og kom gjerne med andre ting di vil lese meir om.

Som nemnt begynnar eg ikkje jobbåret før neste veke, så i dag har planar om å ta det klinkandes med ro. Eg skal møte Hedda til lunsj og ta eit glas vin med ho, så helga har vel egentlig allerede kicka inn hos meg.

Nyt og ver glad! God helg! 😀

Skjorte: Ravn // Skjørt: & Other Stories // Veske: Chloé // Sunnies: Tom Ford

4 thoughts on “Sporty trend i vente”

  1. Mere beauty 🤩 hverdagssminken din, hårprodukter (styling) tips og triks, bryn.. Lurer på hvordan du gjør det med SPF når du skal være ute en solskinnsdag og ha sminke på. Hva bruker du over sminken om du vil tilføre mere SPF utover dagen? Noen gode tips ? 😃 klem

  2. Du hadde så utrolig fin bluse/topp på deg på «gjennforening med hver gang vi møtes» kan jeg spørre hvor den er fra? 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.