System professional + Tone Damli

Annonse

Endelig kan eg fortelle om mitt nye sammarbeid med Wella System Professional! For noken månader sidan var eg i London på shoot for dette nye ekslusive hårmerket, og for ein fantastisk opplevelse det var. Eg har vore på mange shoots i mitt liv, men denne tok kaka. Alt var så stort og proft!

På settet skulle eg snakke om håret mitt som “ho” med personlighet. Litt merkelig da eg jo aldri har tenkt på dette før, men veldig gøy var det. Håret mitt kan vere gøyalt, det kan vere slitent, det kan vere levande, det kan vere rotete…

System Professional er ein skreddarsydd luksusserie fra Wella, der alle får sammensatt sitt personlige produktsystem utifra ein “energy mapping” av håret, som ein gjer hos sin frisør. Her går ein gjennom fleire spørsmål om håret sitt, og ut i fra svara reknar den ut korleis produkt som er perfekt for ditt hår.

For å komme enkelt i gang lanserar System Professional ein test av håret sitt personligheit online her. Mitt hår sin personligheit har gått fra å vere vanskelig+bortskjemt+komplisert (Energy Code V1+C3+L5k) til no å vere forventningsfull+levande+sjølvsikker.

Dette er fantastiske produkt, og eg føler ein forskjell. Håret mitt får hard medfart titt og ofte med mykje styling, så eg må passe på håret mitt og pleie det skikkelig.

Mitt mål er å passe like godt på håret mitt som eg gjer med huden!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.