Hei fra heimekontoret. I dag er ein slik dag. Har tatt fram kvitteringspermen, sortert året så langt og lagt i mapper. Kanskje noke av det kjedeligaste som finns, men noke som til sjuande og sist må gjerast. Som regel sitte eg rett før jul med dette, men da har eg jo hundre andre ting som skal gjerast. Veldig deilig å vere litt framfor skjema #voksenpoeng

Det er november allerede. Den forrige månaden veit eg ikkje heilt kor blei av. Kanskje fordi eg var på reise og dermed forsvann ein del av den obligatoriske høsten her heime. Deilig det da.

Det er under to månader til jul, og det syns eg er alt for lite! Er ikkje litt klar for julestria ein gang, men det er vel ikkje lenge til det dukkar opp julenissar og anna pynt i butikkvindaugene. Pepperkakene og julebrusen er allerede på plass. ALT for tidlig, spør du meg. Eg har ei her heime som har skrive ønskelista til julenissen for lengst, og det er jo veldig hyggelig. Gledar meg veldig på hennas vegne, og selvfølgelig gledar eg meg til jul óg, eg er jo ein jule-elskar. Likar berre å begrensa det til desember.
Sola skinner ute, så no må eg få på meg noke anna enn joggedressen. Ut å nyte noken strålar før det blir mørkt om berre tre timar.

Ha ein fin dag! 🙂

Foto: Tove Åsum Forwald 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.