Tone Damli + Colmar Originals

Annonse

Ut på nye eventyr, og denne gangen i sammarbeid med Colmar Originals. Eit merke som eg er ekstremt glad i og har brukt i mange år. Dei er kanskje mest kjent for den lette dunjakka som kjem i mange ulike fargar, superfine og ikkje minst veldig gode. Dei har ulike modellar både med og uten hette. Her finns det noke for ein kvar smak.

Colmar-jakken har eg med meg over alt på sommaren. Den perfekte jakken på seine sommarkveldar og så tar den liten plass i veska eller kofferten. Personlig er eg veldig fan av fargar, så denne rosa er ein soleklar favoritt hos meg.

Eg gledar meg til sammarbeidet med Colmar! 

Foto: Truls Qvale 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.