Eg føler meg lett som ei fjær, så letta og glad! Eg har ikkje lagt skjul på at eg var spent før lørdagens episode av Hver gang vi møtes, og heilt ærlig – det har vore ganske heftige følelsar i sving. No er eg berre så ekstremt glad for alle fine tilbakemeldingar eg har fått etter sending. Eg trur faktisk ikkje det har tikka inn så mange meldingar sidan Idol i 2005. Det er fint å kjenne på at folk bryr seg! Tusen takk, det betyr så utruleg mykje.

No pusta eg letta ut, skuldrane er senka, eg har tent stearinlys og ligge paddeflat på sofaen. No skal eg virkelig berre nyte, slappe av og glede meg over alt det fine som skjer. Eg føler meg heldig.

VGFREDAG
FOTO: JANNE MØLLER-HANSEN, VG
VGFREDAG
FOTO: JANNE MØLLER-HANSEN, VG

3 thoughts on “Tusen tusen takk!”

  1. For eit flott menneske du e 💛 steintøff å flott forbilde for adle! Eg grein i kvar reklame for lørdagens hver gang vi møte, å tømte skuffene for Klinex onda sending! Sterkt å personlig, nakent å ærlig. Stå på!

  2. Hei!
    Det settet du hadde på under lunsjen på “hver gang vi møtes”, tror du at du kunne delt hvor det er fra? 🙂 Såååå nydelig!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.