Annonse

Det er så deilig at vi går ein lysare tid i møte. Sjølv om det fortsatt er vinter og snø, så   er det godt å vere i gang med Februar. Det er da ikkje så lenge til våren er her… Eg skal i desse dagar fronte Vero Moda sin vårkolleksjon. Første dropp er i butikk allerede 12. februar! Det skal bli så vanvittig digg å kle seg i vårkle snart, og ingenting er så inspirerande som å fylle garderoben med noken nye skattar. Eg diggar denne kolleksjonen, elskar fargepaletten og bildene som har eit solkyssa preg. Gi meg sol og glød, så er eg happy!

Eg gler meg skikkelig til lansering, og i den forbindelse kjem eg til Bergen førstkommende lørdag på Torgallmenningen kl 11:00! Håpar å sjå mange shoppeglade jenter (og gutar for så vidt). Det blir mange gode tilbud og god kok, så vær tidlig ute!

Nedanfor ser di eit utvalg av kolleksjonen som snart blir slept. og mine tankar rundt plagga. Kom gjerne med kommentarar eller spørsmål! 

Eit heiltkvitt antrekk er aldri feil, og denne jakken i kordfløyel er bankers! 

My kind of dress! Fargekomboen er nydelig, blomsterprint og sløyfe i halsen. Eg har ein greie for sløyfer. Ikkje for kort, ikkje for lang. 

DENNE KJOLEN! Fargen er magisk, og denne kan ein dresse opp og ned som ein vil. Party eller kvardag. Her kan ein kneppe opp både oppe og nede for ein meir sexy look. Og superfin med jeans under! Ein av mine favorittar! 

Påkledd, men litt pynta. Tynn strikk og eit maxiskjørt som funkar til meste. Skjørtet har knyting i livet, som gjer at sitter akkurat der du vil! Styla med røffe støvlettar i dyreprint. I like it! 

Denne komboen kan eg takke Margrethe Gilboe for! Det er vågalt å køyre dyreprint både på kjole og sko, men herregud som eg diggar det. 

Foto: Renate Torseth/ Pudder Agency // Hår & Makeup: AG Starheim og Henrikke Rosland 

7 thoughts on “Vår hos Vero Moda”

 1. Ifjor jeg var der på Oslo city når du kom.
  Jeg må si du var såååå snill!
  Jeg har alltid blitt mobbet gjennom barne og ungdomsskole og i Vgs for å være rar eller nerd men jeg har alltid hørt på din musik i mine mørke dager hvor jeg ble slått ned på skolen og musikken din har gitt meg glede. Når jeg møtt deg ifjor februar så var du så varm og snill! Takk for du er så snill kjære tone.

  1. Hei Jessica! 🙂
   Tusen takk for melding.
   Vær deg sjølv uansett, og prøv å drite i ke andre måtte meine. Mobbing og vold er slettes ikkje greit! Stå på videre. Eg er glad for å høyre at musikken min har vore med på hjelpe deg.
   Kanskje vi sjåast igjen ein gang.
   God klem fra meg.

  1. Hei Marita! 🙂
   Eg trur ein kan kjøpe noke på nett, men for ein fullstendig kolleksjon må du nok i butikk.
   Klem Tone

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.