Vero Moda 30års jubileum

Reklame

It´s ON! I dag lanserast kolleksjonen som eg frontar i alle Vero Moda butikkar i heile landet.  Kl 08:00 i dag tidlig var eg på pressefrokost på Oslo City der det blei servert Acai Bowls, Raw Food kaker, juice og deilig kaffi. God stemning, god respons og ei hyggelig stund med masse fine folk.

No er heime, antrekk nummer to skal straks på, og eg er klar for å møte alle dikka på Oslo City fra kl 17-18. Håpar det kjem masse folk, som eg gledar meg veldig til å helse på. I butikken heng alle mine favorittar merka med TONE-lappar, og så er det selvfølgelig berre til å spørre meg eller dei ansatte om det di måtte lure på.

Eg syns dette sammarbeidet med Vero Moda er å kjekt, og er veldig stolt over å få vere deira ansikt utad i denne perioden.

 

Foto: Truls Qvale

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.