Vero Moda og meg på nye eventyr!

Annonse

15. februar lanserar Vero Moda sin vårkolleksjon i alle deira butikkar, og eg er så heldig å få vere frontfigur enda ein gang! Denne kolleksjonen er så steikandes fin, full av fargar og print, samt det meir androgyne. Eg blei så glad da eg fekk sjå desse plagga, og eg gledar meg skikkelig til dei kjem i butikk. Eg er iallfall veldig klar for snart å legge vekk tjukke jakkar til fordel for lettare vårkle. Det skal bli så fint!

Ikkje minst gledar eg meg til å treffe flest mulig folk på Oslo City 14. februar kl 18:00-19:00, og 15. februar kjemme eg til Mosjøen for å besøke Vero Moda-butikken der fra kl 15:00-16:30.

Dette blir så kjekt! Håpar eg ser deg der!

Foto: Truls Qvale

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.