Reklame

MONDAY! Eg elska mandaga, eg. Dagen der ein starta med blanke ark, og klar for nye friske dagar. I dag starta eg med grønsakssmoothie, og sjølv om VG gjentatte ganga har skrive om denne dei siste åra, er det faktisk 3 år sidan eg drakk den sist. Etter ein sommar full av god mat og drikke, følte eg at kroppen trengte noke pur sunt.

Vi har akkurat sendt Billie avgårde med farmor på ein liten ferie. Ikkje fordi vi trengte barnevakt, men fordi farmor ville ha med lillemor på tur. Så koselig da. Super-farmor! Fint med tanke på at eg har mykje som skal fiksast denne veka, men alltid litt vondt i mammahjertet når eg veit eg ikkje skal sjå ho på ei stund.

Bildene er fra Hver Gang Vi Møtes. Elska dette blomsterprintet, brukte óg ein kjole med samma print. LOVE IT! Hår og makeup var det Irene og Carina som sto for, så innmari flinke.

No skal eg kjapt innom badet for å få på litt glød i fleisen før eg skal inn til byn på ei litta fikserunde. Skitt, eg har berre meg sjølv å tenke på i dag, det er sjukt sjeldent. Og litt deilig, det må vel vere lov å sei.

Bluse og bukse: Ganni/ Sko: Aquazurra

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.